Hallottam egy teóriát, miszerint a nők régen nem csinálhattak sushit, ez igaz?
Figyelt kérdés
a neten nem találrtam róla infót, de ezt mondta egy ismerősöm, és fontos lenne tudnom, koszonom.2018. ápr. 3. 19:11
1/5 anonim válasza:
Jah, én is láttam az oldboyt, Nem tudnak jó szusit csinálni, mert melegebb a kezük.
2/5 anonim válasza:
Kapaszkodj: Régen semmit nem csinálhattak!
4/5 anonim válasza:
Úgy emlékszem, hogy Japánban a mai napig nem részesítik előnyben (finoman szólva) a női sushikészítőket, arra hivatkozva, hogy a nők keze melegebb, mint a férfiaké, és ezért rosszabb lesz a sushi. Meg még elég sok mindenben hátrányt szenvednek a japán nők a férfiakkal szemben, ahol ezt olvastam, ott még jó pár dolog le volt írva. Sajnos arra már nem emlékszem, hol olvastam, így természetesen az is lehet, hogy nem is igaz.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, egyebkent egy iskolai eloadashoz kellett az info, es nem lany vagyok :D
2018. ápr. 3. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!