Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Régen főztem vadast marhából....

Régen főztem vadast marhából. Ti melyek részéből készititek, és szeretetek?

Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 13:13
 1/4 A kérdező kommentje:
A hús melyik rész legyen?
2016. febr. 18. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hátszín vagy szegy
2016. febr. 18. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a lábszárból szoktam. És szeretem, persze, különben nem csinálnám ugye. Sajna ritkán jutok hozzá, mert holmi falusi hentesek nem tartanak marhát, csak sertést meg szárnyast.
2016. febr. 18. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
A szegyet csontosan veszed? A lábszárból mi pörköltet, gulyást csinálunk felénk.
2016. febr. 18. 14:11

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!