Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Laktató étel a világbajnokság...

Laktató étel a világbajnokság mellé, pár baráttal. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Pár barátommal ma szeretnénk együtt megnézni a világbajnokság nyitó fordulóját, emellett viszont szeretném megvendégelni őket egy finom, könnyen elkészíthető, és mégis laktató étellel.

Ha nem nagy gond, inkább a fűszeresebb ételek, zamatosabb ételek felé orientálódjunk. :)

Köszönöm!

2010. jún. 11. 00:08
 1/6 anonim válasza:
100%

Milánói sertésborda bár az nem fűszeres, de meg lehet úgy is csinállni. Én szoktam rakni bele zöld paprikát, bors, erős pistát is.

Vagy egy jó kis pörkölt tarhonyával.

vá nem is mondom tuvább mert én diétázom.

2010. jún. 11. 00:45
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
paprikás chips
2010. jún. 11. 00:57
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Chilis bab
2010. jún. 11. 04:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi rendszeresen összejárunk meccsekre, most is együtt nézzük az NBA döntő negyedik meccset. Nálunk a sima sózott, NEM bolti sült krumpli a menő. Csinálok alsó hangon 3 kilóval, van itthon sima és csípős ketchup, majonéz és sajtszósz és mindenki azzal eszi, ami neki kell. Folyamatosan sütöm, nem egyszerre, így mindig friss.

Nem mellesleg kiváló sörkorcsolya.

2010. jún. 11. 04:35
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Chips, pattogatott kukorica es sor, mas nem kell.
2010. jún. 11. 06:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Cigánypecsenyét tarjából,friss kenyérrel,savanyúságokkal,és rengeteg sörrel!:)

Jó szurkolást!:D

2010. jún. 11. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!