Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl sok búzacsírát raktam az...

Túl sok búzacsírát raktam az ételbe, és túl keserű lett, mivel hozhatnám helyre?

Figyelt kérdés

A túróscsuszával kísérleteztem, elvégre a búzacsíra (szárított) egészséges, miért is ne rakhatnék bele. Az elején még nem lehetett érezne, de megszívta magát, és most az egészet átjárja kicsit az a kesernyés íz.


Helyrehozható valahogy? :D


2018. márc. 27. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Persze.

Főzzél ki tésztát, keverd össze túróval, meg füstölt szalonna zsírral, az előző adagot meg add oda a tyúkoknak.


Vagy ha azok nincsenek, akkor a rigóknak. Úgyis élelem hiánnyal küszködnek a madarak.

2018. márc. 27. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
#1 +1
2018. márc. 27. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

A túrós csuszába búzacsírát???

Jééééézus...

2018. márc. 31. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!