Túl sok búzacsírát raktam az ételbe, és túl keserű lett, mivel hozhatnám helyre?
Figyelt kérdés
A túróscsuszával kísérleteztem, elvégre a búzacsíra (szárított) egészséges, miért is ne rakhatnék bele. Az elején még nem lehetett érezne, de megszívta magát, és most az egészet átjárja kicsit az a kesernyés íz.
Helyrehozható valahogy? :D
2018. márc. 27. 13:37
1/3 anonim válasza:
Persze.
Főzzél ki tésztát, keverd össze túróval, meg füstölt szalonna zsírral, az előző adagot meg add oda a tyúkoknak.
Vagy ha azok nincsenek, akkor a rigóknak. Úgyis élelem hiánnyal küszködnek a madarak.
3/3 anonim válasza:
A túrós csuszába búzacsírát???
Jééééézus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!