Mitől lett keserű az ünnepi halászlé?
Figyelt kérdés
A neten azt olvastam, hogy a belsőség, valamint a fejben lévő keserűfog is okozhatja ezt, igaz ez?2017. dec. 28. 22:10
1/6 anonim válasza:
Igen, igaz.
A keserű fogtól és az epétől is lehet keserű a halászlé.
2/6 anonim válasza:
a paprika nem égett meg benne,pl az oldalán aztán kavargatáskor belemosódott
3/6 anonim válasza:
Szine biztos, hogy a paprikától.
5/6 anonim válasza:
Így igaz! A pontynak a torkában van egy kb. 5 Ft-os nagyságú, és majdnem ugyanolyan sárga színű kiemelkedés, dudor, az a keserű fog. Ha azt nem szeded ki, bizony olyan, mint amikor a tyúknak az epéjét fakasztod el. De kb. ugyanilyen hatása van, ha a fejben a kopoltyú, vagy annak egy része marad bent.
6/6 anonim válasza:
Főleg akkor kell a keserűfogra fogni, ha egy deka pontyfejed se tettél bele...
Na akárhol elbas-zhattad, de tuti nem a ponty garatfoga miatt lett s.zar ízű. Inkább a fentebb is írt paprika, vagy az ész nélkül belenyomott ipari szarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!