Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lett keserű az ünnepi...

Mitől lett keserű az ünnepi halászlé?

Figyelt kérdés
A neten azt olvastam, hogy a belsőség, valamint a fejben lévő keserűfog is okozhatja ezt, igaz ez?

2017. dec. 28. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Igen, igaz.

A keserű fogtól és az epétől is lehet keserű a halászlé.

2017. dec. 28. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
a paprika nem égett meg benne,pl az oldalán aztán kavargatáskor belemosódott
2017. dec. 28. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Szine biztos, hogy a paprikától.
2017. dec. 29. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
*szinte
2017. dec. 29. 07:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Így igaz! A pontynak a torkában van egy kb. 5 Ft-os nagyságú, és majdnem ugyanolyan sárga színű kiemelkedés, dudor, az a keserű fog. Ha azt nem szeded ki, bizony olyan, mint amikor a tyúknak az epéjét fakasztod el. De kb. ugyanilyen hatása van, ha a fejben a kopoltyú, vagy annak egy része marad bent.
2017. dec. 29. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Főleg akkor kell a keserűfogra fogni, ha egy deka pontyfejed se tettél bele...


Na akárhol elbas-zhattad, de tuti nem a ponty garatfoga miatt lett s.zar ízű. Inkább a fentebb is írt paprika, vagy az ész nélkül belenyomott ipari szarok.

2018. júl. 18. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!