Süti/torta recept, amiben annyi alkohol van, hogy be lehet tőle rúgni?
Figyelt kérdés
Kerestem sok helyen de egy ilyen receptet sem találtam. A lényeg, hogy egy ismerősömnek a szülinapjára sütném, aki nagyon szereti a Keserű Baktert és nagyon örülne egy "Bakteres" sütinek.2017. nov. 23. 20:42
1/5 anonim válasza:
Ott kezdődik a dolog, hogy az alkohol hő hatására bomlik. Tehát, ha nagyon ütőset akarsz, akkor ne süsd, bakter!
Pl tiramisu rendes rummal + amarettoval ütős lehet + a benne lévő cukor miatt még jobban üt majd a gyomorban emésztés közben..
2/5 anonim válasza:
Magas diós piskótát sütsz, ha kihült, akkor a tetetjéröl levágsz egy szeletet, az alsó részböl meg kiszeded a belsejét, hogy kb 1 cm-es széle maradjon csak.
A kiszedett belsörészt összekevered (eredetileg) rummal, hogy krémes állagú legyen, vissza töltöd a tortába, ráteszed a tetejét és bevonod tejszinhabbal.
A rumot lehet más alkohollal is helyettesíteni. Csak vigyázni kell, mert igen hatásos benne az alkohol!
3/5 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jók! A 2. lesz szerintem, tejszínhab helyett lehet ráteszek valamilyen alkoholos zselatint :D
2017. nov. 23. 21:11
4/5 anonim válasza:
Vodkába áztatott gumicukrot :DDD
5/5 anonim válasza:
Díszítésnek vodkával beinjekciózott banánkarikák.Teszel bele egy kis keserűmandula(fehér) aromát, még "bakteres " is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!