Párolt csicseriborsonak mas az ize mint a fozottnek?
Figyelt kérdés
2018. márc. 20. 17:21
2/11 anonim válasza:
Mivel a csicseriborsó szárított formában kapható, ezért azt nem lehet párolni, elöször meg kell fözni.
A fött csicseriborsót meg (a konzerv is az) megpárolni nem lehet.
4/11 anonim válasza:
Ez nem feltétlen helytálló, inkább reklámszöveg, vagy gözben fözték hosszabb ideig és ipari készülékben, ahol minden pontosan szabályozva van.
Ha van zöldségpárolód, kipróbálhatod, de valószínüleg nem lesz jó, mert házilag nem tudod pontosan megfelelö ideig gözölni.
5/11 anonim válasza:
Ax íze ugyan olyan, de így több ásványi anyag marad benne.
6/11 A kérdező kommentje:
És gőzölve megfő?
2018. ápr. 25. 08:07
9/11 A kérdező kommentje:
Akkor hamarabb kész lesz, mint a főzött? Próbáltad már?
2018. ápr. 25. 21:40
10/11 anonim válasza:
Rakd fel és meglátod, hogy mikor puhul meg. A rizst is párolni szoktam, mert barna rizst eszek, aztán pontosan a megfelelő mennyiségű vizet nehéz megállapítani, aztán mindig vagy túl puhára főztem, vagy odaégettem. Gőzzel párolva meg tökéletes lesz, viszont több idő kell neki. A csicseriborsót előtte beáztatom vízbe majd utána gőzzel 20-30 perc alatt megvan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!