Méteres süti tésztáját meg lehet sütni olaj nélkül? Helyette tegyek bele zsírt vagy inkább kihagyjam belőle?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem használok már olajat, és csak emiatt nem szeretnék venni 1 literrel.2018. márc. 17. 07:58
1/10 anonim válasza:
mi az a méteres süti? churros?
3/10 anonim válasza:
Inkább olvasztott vajat vagy kókuszzsírt tennék bele.
4/10 anonim válasza:
Parancsolj, kedves 1-es!:)
5/10 anonim válasza:
Csak nem úszod meg olaj nélkül, mert ehhez bizony az kell!
Vegyél ki belőle annyit amennyi a te mennyiségedhez kell, aztán a maradékot add oda valakinek, aki használ olajat.
(rokonnak, barátnak, szomszédnak,...stb)
6/10 anonim válasza:
Ha meg akarod próbálni, valamilyen zsiradékot mindenképp tegyél bele, amit használsz. Ha margarint vagy vajat teszel, akkor abból egy kicsit több fog kelleni, mert nem 100% a zsírtartalma, mint az olajnak. Disznózsírral - ha esetleg arra gondoltál a kérdésben - nem tudom, hogy sikerülne, szerintem érezni lehetne a mellékízt a süteményen.
7/10 anonim válasza:
Nem lehet. Ez egy olajos tészta, anélkül nem fog sikerülni egyáltalán, ha mással csinálod, akkor pedig teljesen más lesz.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Én pedig 3 éve kókuszzsírral sütöm. Pont ugyanúgy 100% zsiradék, mint az étolaj, és jobban passzol bele.:-) Egyébként vajjal (nem margarinnal!) is tökéletes.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak vettem bele olajat, utána néztem, hogy így az igaza.
2018. ápr. 7. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!