Olaj helyett mit használjak tesztahoz meg szoszhoz?
Nekialltam fozni, megpucoltam a zoldsegeket meg minden.. Aztan mikor csinalnam a vizet a tesztahoz ugye soval meg olajjal, hogy ne ragadjon ossze a teszta, rajottem hogy nincs itthon olaj. >< Fogalmam sincs mit hasznalhatnek helyette. Rakerestem de csak fogyokuras dolgokat talaltam es ilyen masfele zsirolat meg mittudomenmiket ajanlottak hogy vegyem meg. De ah ha boltba akarnek menni, mar olajat is vehetnek.
Serteszsir az is zsir.. Az jo? Vagy ad valami fura izt a kajahoz?
Semmi fura íze nem lesz a zsírtól sem, ha nem avas. Amit még próbálhatsz, hogy pirítasz szalonnát is a szószhoz. Kevés zsír ki fog jönni abból is (vigyázz, sós), és ehhez tehetsz vajat.
Egyébként én évek óta nem használok napraforgóolajat. Tapad, ragad, miegymás. Helyette vagy zsírt, vagy vajat szoktam használni, esetlegesen extra szűz olívaolajat, ha nem csak magamra főzök épp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!