Zsemlét sütök, és nem akar megsülni, szalonnás maradt a belseje. Ehető lesz így?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy túlkelt a tészta? Egy éjszakán át kelesztettem, már máskor is próbáltuk így és akkor nem volt baja.
Már 40 perce sütöm és szalonnás, nedves, tömör a belseje.
Attól még meg szabad majd így enni?
Még sütöm azért pár percig, de nem tudom javít-e ez rajta.
2018. márc. 11. 10:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!