Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egyszerűen nem akar megsülni...

Egyszerűen nem akar megsülni a süti, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sacher tortát akartam csinálni. Mindent beletettem a piskótaalapba, majd betettem a sütőbe. 1 órát írt 170 fokon.Nem is volt vele gond, párszor megnéztem tűpróbára. Majd azt vettem észre, a teteje kemény, de az alja nincs megsülve. Valószínűleg ez azért volt, mert kinyitottam a sütőt, és összeesett, majd levettem a kemény részt, letakartam alufóliával, de azóta valahogy nem akar megsülni. Már 2 órája ott van a sütőben ls semmi. SOS kérlek segítsetek, nagyon ideges vagyok

2018. febr. 13. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
40%

Ne haragudj, de miféle recept az, ami 1 órát ír egy piskótához?

Ezt most dobd ki, keress egy normális receptet, kezdd elölről és ne nyitogasd!

2018. febr. 13. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:
33%

Mondjuk a Sacher torta nem piskóta, de ne zavarjon, első.

Kérdező, eleve le kellett volna takarni, de nem alufóliával, csak simán sutopapirral. Készíts újat, ez már nem lesz jo

2018. febr. 13. 19:06
 3/8 A kérdező kommentje:
De egyáltalán nem fog megsülni, vagy mi? Nem kezdem előlről, mert egy egész délutánom ráment, de köszi a tippeket.
2018. febr. 13. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Ezt ne nekem mesélgesd, hanem a Kérdezőnek, aki piskótaalapról beszél.

Én arra reagáltam.

2018. febr. 13. 19:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Ne haragudj. De egyáltalán nem fog megsülni?
2018. febr. 13. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy jó és egyszerű recept (35 perc a sütési idő!), legközelebb ezt próbáld ki. Ami már 2 órája sül és még nem sült meg, az soha nem is fog, .... mert el van átkozva.:D

(2-es, engem ne javíts ki, nem gondoltam komolyan!)

[link]

2018. febr. 13. 19:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindegyikőtöknek nagyon köszönöm a válaszokat! AZ alapján az elv alapján csináltam, ha az élettől citromot kapsz, csinálj belőle limonádét, és sikerült, megsült! :D
2018. febr. 13. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
mamámnál is volt ilyen probléma, de ott fordítva: az alja leégett, mire a teteje megsült. kiderült hogy elszállt a felső fűtőszál a tűzhelyben
2018. febr. 13. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!