Egyszerűen nem akar megsülni a süti, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sacher tortát akartam csinálni. Mindent beletettem a piskótaalapba, majd betettem a sütőbe. 1 órát írt 170 fokon.Nem is volt vele gond, párszor megnéztem tűpróbára. Majd azt vettem észre, a teteje kemény, de az alja nincs megsülve. Valószínűleg ez azért volt, mert kinyitottam a sütőt, és összeesett, majd levettem a kemény részt, letakartam alufóliával, de azóta valahogy nem akar megsülni. Már 2 órája ott van a sütőben ls semmi. SOS kérlek segítsetek, nagyon ideges vagyok2018. febr. 13. 18:47
1/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de miféle recept az, ami 1 órát ír egy piskótához?
Ezt most dobd ki, keress egy normális receptet, kezdd elölről és ne nyitogasd!
2/8 anonim válasza:
Mondjuk a Sacher torta nem piskóta, de ne zavarjon, első.
Kérdező, eleve le kellett volna takarni, de nem alufóliával, csak simán sutopapirral. Készíts újat, ez már nem lesz jo
3/8 A kérdező kommentje:
De egyáltalán nem fog megsülni, vagy mi? Nem kezdem előlről, mert egy egész délutánom ráment, de köszi a tippeket.
2018. febr. 13. 19:12
4/8 anonim válasza:
Ezt ne nekem mesélgesd, hanem a Kérdezőnek, aki piskótaalapról beszél.
Én arra reagáltam.
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Ne haragudj. De egyáltalán nem fog megsülni?
2018. febr. 13. 19:28
6/8 anonim válasza:
Itt egy jó és egyszerű recept (35 perc a sütési idő!), legközelebb ezt próbáld ki. Ami már 2 órája sül és még nem sült meg, az soha nem is fog, .... mert el van átkozva.:D
(2-es, engem ne javíts ki, nem gondoltam komolyan!)
7/8 A kérdező kommentje:
Mindegyikőtöknek nagyon köszönöm a válaszokat! AZ alapján az elv alapján csináltam, ha az élettől citromot kapsz, csinálj belőle limonádét, és sikerült, megsült! :D
2018. febr. 13. 20:33
8/8 anonim válasza:
mamámnál is volt ilyen probléma, de ott fordítva: az alja leégett, mire a teteje megsült. kiderült hogy elszállt a felső fűtőszál a tűzhelyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!