Jókai bablevest főznék, a csülök bőrét mikor/hogyan kell leszedni?
Figyelt kérdés
Először főzök ilyen levest, illetve csülköt is. Tudom, hogy van, aki a levesben is szívesen eszi a csülökdarabkákat bőröstül, de én nem szeretem. A csülök készre főzése, csontozása után kell lehántani a bőrét, mielőtt felkockáznám a húst? Könnyen leválik? Vagy hogyan kell csinálni? Nagyon szépen köszönöm a segítséget, és elnézést a béna kérdésért, egyszer mindenki kezdő! :)2018. márc. 8. 21:04
1/5 anonim válasza:
Jól főzd meg a csülköt, akkor tudod kicsontozni, lehúzni a bőrt.
A bőr így könnyen lejön a húsról.
2/5 anonim válasza:
Tegyél bele tarját, combot stb és nincs ez a gondod.
3/5 anonim válasza:
Küldd el nekem, én imádom!:)
Héjában főtt krumplival, ecetes tormával... hmmmm....
Ja és ahogy írták, amikor már a hús puha, a csülökcsont könnyen kijön, akkor kell "meghámoznod"!:)
(Kutyának ne add, mert beteg lesz tőle!)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2018. márc. 9. 07:28
5/5 anonim válasza:
Ahogy előttem írták. Ne dobd ki a bőrét töröld szárazra tedd a sütőbe 150C° KB 20 percre száradni. Majd vágd fel kisebb darabokra és bő forró olajban süsd ki. Baromi finom ropogós pörc lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!