Csülök pékné módra - mi illik hozzá?
Csemege uborkát, káposztasalátát, esetleg céklát, amelyiket jobban szeretitek.
A csalamádét azért nem javaslom, mert hagymás és a csülök is hagymás, eltérő ízek a változatosak.
Igen!
A lila káposzta telitalálat, fűszeres, sült krumplihasábokkal.
Megéheztem!:)
Utolsó, a krumplikockák eleve a csülök mellett sülnek, gyöngyhagymával összekeverve :)
De a káposzta valóban megy hozzá, akár almás-lilakáposzta, de párolt savanyúkáposztával is nagyon finom.
Kicsit munkásabb, de nagyon finom mellé a hideg svéd gombasaláta is, bár előbb el lehet készíteni.
Lehet, de én sem együtt sütöm a csülköt a krumplival, hanem külön a krumplit, vajjal, rozmaringgal.
Majdnem így, csak zsír helyett igazi vajjal:
Csak akkor az nem Csülök pékné módra - ott ugyanis együtt KELL sütni a krumplit a hússal, ez az egyik lényeges része a receptnek.
Ha külön sütöd, akkor az sült csülök, meg sült krumpli.
Köszönöm az utolsó kiegészítést :)
Kedves 80 %-os, azért a kis kiigazításomért igazán kár volt lepontoznod.Mindig egyetértéssel olvastam a hozzászólásaidat,és nem is volt szándékomban vitát nyitni.
Neked is boldog karácsonyt :))
Kedves 8-as
Nem pontoztalak le.
Ebben a pillanatban értem vissza, itt sem jártam.
Kérlek, hogy hidd el ezt nekem!
Üdvözöllek!
... bocs' egy kicsit összezavarodtam.
Úgy gondolod, hogy az 5-ös válaszodat pontoztam le?
Az sem én voltam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!