A paradicsomlevesbe mit lehet tenni még (ami illik bele, finom, ajánlanád), ami nem tészta?
Sokszor volt rizzsel a menzán, bár úgy szétfőzték, hogy alig lehetett felismerni.
Én nagyon szeretem zellerrel. Kockára vágom, egy serpenyőben kevés vajon először megpárolom, de úgy, hogy egyben maradjon, majd lepirítom, hogy egy kis karemellás sült íze legyen.
Vagy sütök egy nagyon vékony tojáslepényt, melegen feltekerem, mint a palacsintát. Felcsíkozom, és ezzel tálalom a paradicsomlevest.Ha van, a friss zöld bazsalikomot felaprítva, ki nem hagynám a tetejére szórva.
Köszi a válaszokat!
7-es úgy értettem a kérdést, hogy mindenhol, menzán, nagymamánál, a hétköznapokban csak tésztát látok a paradicsomlevesekben és ennyi
Garnélával (tenger gyümölcseivel) is lehet finom paradicsomlevest csinálni.
Dinsztelt hagymát babérlevéllel és chilivel készítünk,kevés lisztet szórunk bele, majd sűrített paradicsommmal felöntjük egy gerezd fokhagymát bele, leveskockát és vizet forraljuk. Borssal és sóval ízesítjük és ezután garnélákat rakunk bele (fagyasztottat, frisset vagy és/tenger gyümölcseit. Kicsit forralva tálalható. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!