Birkapörköltet főzök már kb 4 órája alacsony lángon. A birkahús darabok nagy része szétesett, de még így is rágós. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 13:54
1/2 anonim válasza:
Mert a birka soha nem lesz olyan omlós, mint a csirkemell, vagy a sertés egyes részei, mert más szerkezetű hús, (akárcsak a marha) de az is lehet, hogy nagyon öreg volt a birka.
Ha 4 órája főzöd és már van ami szétesett, akkor az már biztos jó, de ha teszel bele egy csapott mokkáskanálnyi szódabikarbónát (a húspuhító is ebből készül) és azzal még negyedórát főzöd, akkor annak jónak kell lennie.
2/2 anonim válasza:
Túl öreg volt a birka, de ha már leesik a csontról akkor biztosan megfőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!