Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van olyan ételt ami úgy lett...

Van olyan ételt ami úgy lett ki kisérletezgettve vagy tovább fejlesztve?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
mindegyik
2010. jún. 8. 09:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Az eredeti kérdésem igy szólt volna:

Ismersz olyan ételt amit Te vagy ismerösöd kisérletezgetett ki vagy továbbfejlesztett?

Csak nem engedte igy ki irni ezért irtam igy.Bocsi hogy ilyen értetlen lett!

2010. jún. 8. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A palacsintán kívül egyetlen olyan étel sincs, amit "papírforma" szerint csinálnék. Így kerül pl. dupla adag tejföl minden rakott ételre vagy bazsalikom a rizsbe és a zöldborsófőzelékbe. Ilyen apróságokat szerintem minden háziasszony csinál.

Amit én találtam ki, az annyi, hogy krumpli vékonyra szeletelve, hagyma szintén felkarikázva és joghurtos ízesítésű margarinban kisütöm. Ezt akkor kezdtem el, amikor nagyon le voltam égve, amikor több pénzem lett, akkor már tojást is ütöttem rá :D

De azt hiszem, már ezt is megcsinálták előttem... :)

2010. jún. 8. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:

szia!én a hagyományos magyar konyha híve vagyok illetve azt tanultam anyukámtól és a családom is azt szereti.

de! nagyon sokszor előfordul, hogy valami picikét változtatok az eredeti recepten, akár egy más fűszerrel,vagy más alapanyaggal.sokszor van, hogy két receptből kombinálok egy harmadikat:)

főleg a sütirecepteket szoktam módosítgatni, ha valami éppen nincs otthon a hozzávalókból, hát kitalálok helyette valamit.

szerintem más háziasszony is így van vele, a konyhában szinte nincs lehetetlen.

az itteni kommentekből is nagyon sok jó receptet, tippet

sikerült hasznosítanom.

hozzáteszem, szeretek sütni-főzni, nem érzem tehernek.

sok sikert kívánok neked is

üdv.

2010. jún. 8. 12:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen neked is Kedves utolsó meg mindenkinek a választ!

Én is nagyon szeretek fözni-sütni.És mondhatom hogy a "három pasim"(két kisfiam és a Párom)imádja a föztömet!

2010. jún. 8. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
én se főzök szinte soha recept szerint, egyetemistaként jól is jön hogy mindennel tudok trükközni(bár ez persze az otthon a konyhában eltöltött hosszú éveknek köszönhető). Spórolós, de finom receptek gyártásában a lakótársaim igazi kis császárnak tartanak :)
2010. jún. 8. 23:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!