Hogyan kell borslevest készíteni?
Figyelt kérdés
Kolléganőm dicsérte, hogy evett kiránduláskor. Nem tudja, ő sem hogyan készítették. Zöldség, egész bors volt benne, ami szétrágáskor finom volt, nem volt kemény, kukorica és tejföl volt még benne.2018. febr. 17. 17:53
3/8 anonim válasza:
#2
Abban nincs kukorica és az eredetiben tejföl sincs.
Cékla, hús, zöldségek, stb.
4/8 anonim válasza:
Itt a borsleves receptje, de kukorica az bizony nincs benne:
5/8 anonim válasza:
Hát lehet finom volt az a leves, de inkább úgy hangzik, mint amikor összeöntenek minden előző napi maradékot :D
6/8 anonim válasza:
Lepontozhattok, de a vendéglátásban így működik a dolog :)
Emellett ahogy már említették mások, sem a bors, sem a borscs, sem semmilyen másik levesben nincs ilyen párosítás.
Kukorica és tejföl? Ugyanmár :D
7/8 anonim válasza:
Érdekes ez a belinkelt borsleves, amiben semmi bors nincsen, azaz éppen bors nincs benne...
8/8 anonim válasza:
#7
Négyszínű egész bors van benne, több helyen is leírva.
A "0" gramm ne tévesszen meg, mert az energiamegoszlás van taglalva és a borsnak ( 1 adag leves, 4 adag leves, 100gr/belevaló) nincs értékelhető kcal. értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!