Ha zabpehelylisztből szeretnék házi pékárút készíteni, akkor mennyi búzasikért kellene belekevernem, mondjuk 100 g zabpehelyliszthez?
Figyelt kérdés
Ezt olvastam, de nem volt bővebb a leírás: "Amennyiben kenyeret, pékárut készítünk, akkor az alapvetően sikérmentes zabpehelylisztet más, sikért tartalmazó liszttel szükséges keverni."2018. jan. 31. 08:51
2/2 anonim válasza:
Nézz utánna a neten . Mi nem vagyunk profi szakácsok!😊😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!