Carbonara spagetti elé ki milyen levest szokott késziteni?
Én sem készítek elé levest, mert nem igényli senki, olyan laktató.
Ha mégis kellene valakinek, akár egy finom bazsalikomos paradicsomleves lenne, vagy valamilyen egyszerű, és könnyű- tartalmát tekintve- zöldségkrémleves, de nem vastagon tejszínnel dúsítva.(zeller, brokkoli, fokhagyma, gyömbéres- almás- sárgarépa stb. )
Csatlakozom az előttem szólóakhoz, paradicsomlevest szoktam készíteni legtöbbször hozzá, de volt már könnyű kis zöldségleves répával, krumplival, borsóval, sima húsleves szintén zöldségekkel, daragaluska leves, sütőtök krémleves mandulaforgáccsal, krumplileves paprikás rántással.
Semmi tejszínes, semmi nehéz, tartalmas dolog nem illik elé. Nálunk a gyerekeknek amúgy is van ez a furcsa szokása, hogy ha a főételben valami "világos" színű szósz van (értsd, tejszínes, tejfölös husi vagy tészta), akkor ahhoz "piros", vagy "átlátszó" levest kell csináljak, és persze fordítva is érvényes :))
Ha csak magamnak főzök,semmilyet.
Ha családnak, akkor cukkini vagy sajtkrémlevest.
Zöldborsólevest
Parajpürélevest
Zellerlevest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!