Szerintetek "hamis" Spagetti Carbonara-t lehet úgy készíteni, hogy tejbe egy kikavart tojássárgát és egy kis lisztet teszek, és sűrűsödésig főzöm?
Figyelt kérdés
Tejszínesen szeretjük a Carbonarat. (Tudom, hogy az eredetibe nem kell.) A tejszínt helyettesíteni szoktuk besamellel, de azt már unom. Arra gondoltam hogy így hátha finomabb.
Szerintetek besűrítené az egy (vagy két) sárgája a lisztel a tejet, úgy hogy az finom legyen? Érezhető lesz a különbség a besamel és e "módszer" között?
Aránylag kezdő vagyok a konyhában.
2012. aug. 4. 17:28
1/1 anonim válasza:
A besamel tej meg liszt. Nem hiszem, hogy a tojástól rosszabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!