Melyik Carbonara recept finomabb?
Az eredeti olaszos, amibe elvileg nem kell tejszín és csak tojásos: [link]
Vagy az álítólagosan magyarosított tejszínes: [link] ?
Mind a kettö finom, az eredeti olasz sokkal karakteresebb, meg egyszerübbb elkésziteni, a tejszinesnek lágyabb, szerintem kicsit jellegtelenebb az ize.
Ha van lehetöséged, készitsd el mindkettöt (nem egyszerre) és ami nektek jobban izlik, azt vedd fel az étrendetekbe.
szerintem ez isteni :P : [link]
amiket belinkeltél azok nekem nem tetszenek.
Így van, nem azt kérdeztem te mit szeretsz.... de azért kössz.
Kedves válaszoló, köszi szépen, holnap csinálom a tejszíneset! :)
tegnap 22:11-es válaszolónak mondom hogy:
Carbonarából sokféle létezik. amit én belinkeltem az is carbonara de mind1. ha elolvastad volna h mi az összetevője vagy legalább a címét meg tudhattad vna h carbonara
erről ennyit
(üdv)
A tegnap 22:11-es vagyok. Attól, hogy valaki Carbonaranak nevezi, még nem lesz az. Az eredeti Carbonara a tejszin nélküli, a kérdezö elsö linkje.
A többi nem carbonara, mint ahogy az uboka, hagymás paradicsomos mártásban készitve sem lesz pökrölt, mégha én annak nevezném is. Vannak hagyományos ételek, amiket meghatározott összegetvökböl és meghatározott módon kell elkésziteni, másként már nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!