Imádom nyersen, baj ez?
Figyelt kérdés
Nagyon finom fasírtot tudok készíteni,de amikor még nyers a kész massza,mindig belekóstolok,és annyira finom,hogy ma nyersen megettem az egészet :)
Kb.20 db fasírtnak volt a nyers alapanyaga.
Nagyon egészségtelen ez?
2018. febr. 10. 17:22
21/22 anonim válasza:
"Mi a helyzet a tatár beefsteakel?"
A marhahús állítólag nem annyira veszélyes, mint a sertés, baromfi vagy vadhús. Gondolom, nincsenek meg benne azok a paraziták, amik a többiben igen. A steak-et néha úgy eszik, hogy véres a közepe. Pedig az igazit még érlelték is néhány hétig.
Viszont disznóhúsból is eszünk nyerset. Szalonnát, bacont, száraz kolbászt, sonkát. Igaz, azokat füstölik, sózzák, szárítják.
22/22 anonim válasza:
Tényleg sok itt az ész, aki csak lepontozni tud, minden hozzászólás nélkül.Hajrá, gyűjtsétek a jutalompontokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!