Imádom nyersen, baj ez?
Figyelt kérdés
Nagyon finom fasírtot tudok készíteni,de amikor még nyers a kész massza,mindig belekóstolok,és annyira finom,hogy ma nyersen megettem az egészet :)
Kb.20 db fasírtnak volt a nyers alapanyaga.
Nagyon egészségtelen ez?
2018. febr. 10. 17:22
1/22 anonim válasza:
Nyers hust es rizset enni nem jo😐
3/22 anonim válasza:
Bármilyen baktérium vagy vírus lehet anhúsban amitől ronda betegséget kaphatsz. Fosás, hányás és egyéb nyalánkságok....lehet szerencséd...de nagy a kockázat.
4/22 anonim válasza:
Én egyszer az otthon készített (és hagymával, főtt tojással, sajttal, ketchuppal, mustárral és rengeteg fűszerrel felturbózatt) melegszendvicskrémet kívántam meg és ettem 1-2 szeletet sütés nélkül, de abba nem volt nyers hús, csak löncshús, meg májkrém. Nyers húst soha nem kóstolnék meg, szerintem te se tedd. Hosszú távon biztos, hogy baj lehet belőle.
5/22 anonim válasza:
Nyersen csak nagyon keves hust szabad megenni, igy igen eleg komoly bajod is lehet belole! Nincs vele baj, ha szereted, de akkor olyan hust kell venni, nem a mezei daraltat a hentestol. Keszits pl tatar beefsteaket, a belszint nyersen is lehet enni.
6/22 anonim válasza:
Pl. simán kaphatsz férget tőle.
7/22 Shai-Hulud válasza:
Olvasd el, innen megtudod, hogy miért nem ajánlatos nyersen fogyasztani a sertéshúst.
Külön felhívom a figyelmedet a "Mi a rossz a nyers fasírtban?" című bekezdésre.
8/22 anonim válasza:
Nem szabad! Súlyos beteg lehetsz tőle.
9/22 anonim válasza:
A sertéshúst nyersen enni, nemcsak egészségtelen, hanem veszélyes is!
10/22 anonim válasza:
Nem gáz,úgyis túlnépesedés van. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!