Imádom nyersen, baj ez?
Nagyon finom fasírtot tudok készíteni,de amikor még nyers a kész massza,mindig belekóstolok,és annyira finom,hogy ma nyersen megettem az egészet :)
Kb.20 db fasírtnak volt a nyers alapanyaga.
Nagyon egészségtelen ez?
Csirkét,sertést nem szabad nyersen enni, sem a tojást .
Ha szalmonellát kapsz,akkor még olcsón megúsztad. A sertéshús különösen veszélyes ... de nem hiszem el,hogy soha nem hallottál még erről sehol .
Kóstolgatni sem kéne,nemhogy egy egész adagot megenni nyersen,de nekem mondjuk tök mindegy mások hogy eszik :S Én nem tenném!
Nem is a kóstolással van a baj, azt sokat teszik.
A 20 fasírtnyi mennyiséggel van a baj, amit lehet, hogy nem vesz jónéven a pocakod.
Hogy aludtál az éjjel ?
Nyilvánvaló, ha romlott pl a hús, egy milligrammnyi is elég a megbetegedéshez.
Aki kolbászt tölt, ezer százalék, hogy közben kóstolgatja a kolbász alapanyagot, mégsem hal bele.
A fasírt is egy fűszeres hús, 1-2 falatnyitól nem fog felfordulni senki, ha megkóstolja, hogy rendben van-e a fűszerezés.
A kóstolás nem nassolás, de a kérdező túllépte ezt határt, így előfordulhat, hogy hasi problémái lehetnek tőle.
Majd kiderül, ha válaszol :)
"Csirkét,sertést nem szabad nyersen enni, sem a tojást."
Tojást? És mi legyen a tiramisuval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!