Milyen diétás recepteket tudtok?
júj, nehogy elmond a dietetikus-edző bácsinak, aki heti 7 nap, napi 3szor ezt eszi ( a fogyókúra rovatba szokott írogatni :D)
viccen kívül egyél nyugodtan mást is, ha diétázol, akkor a köret egy részét cseréld salátára és kész (+ persze sport)
pár ötlet: zöldséges rizses hús (én pulykából vagy darált húsból szoktam)
spenót hússal
szia! mikor én fogyóztam a kedvencem volt a gombapörkölt 5 dkg rizzsel vagy tésztával.
szerettem még e csirkemellfalatokat sült zellerrel.
a tojáspörkölt is finom és laktató.
persze mindig egy teáskanál olivaolajon készítettem a
kajáimat.
a hagymával párolt zöldségekre / cukkini, brokkoli, zöldbab, zöldborsó és még rengeteg/felvert tojást önteni
lefedni, és pár perc alatt kész egy finom omlett.
fűszerekkel variálj, hogy ne legyen unalmas.nekem nagyon izlett a friss gyömbér, a friss bazsalikom,snidling.
nagyon jóízű saláta a reszelt sárgarépa-káposzta egy kis joghurttal vagy kefírrel, ízlés szerinti fűszerekkel.
kitartást a fogyókúrádhoz.
üdv.
nekem a nagy kedvencem:
hal, karfiol, tejföl, pici sajt
a halat teljeskiörlésű lisztbe forgattam (értelem szerűen előbb só+bors+esetleg citromlé) hirtelen kisütöttem kevés forró zsiradékban (olíva olaj) a karfiolt rózsáira szedve megfóztem sós vízben. Majd letettem tepsi aljára a karfiolt, rá a halat, alá és rá is mehet tejföl, pici sajt a tetejére, pirulásig sütőbe (nem kell lefedni, mert a lényeg h kicsit összesüljön. És kész is. zöldkörettem, salival, bármivel isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!