DannyZuko kérdése:
Glutén érzékeny embereknek tudtok recepteket ajánlani?
Figyelt kérdés
Recepteken kívül... Egy kiló liszt amit találtam 1400Ft. tényleg nem lehet ezt olcsóbban beszerezni? nem hiszem el, h csak enyiért van.2011. okt. 5. 12:23
1/3 anonim válasza:
én eddig 999 Ft-ért vettem legolcsóbban, annál tényleg nincs olcsóbb :D max a kukoricaliszt, de abból baromi nehéz kenyeret sütni
2/3 anonim válasza:
Én is szétnéztem már ezen a téren. Megnéztem azt is, hogy a készre-sütött fél kg-os kenyér 750.- Ft (dél-alföld).
Persze, ha számolsz, hogy fél kg. kenyér 750.- az 1 kg. liszt 1400.-, akkor gyakorlatilag ugyanott vagy árban, és nem kell a sütéssel bajlódnod. A lisztet pedig kizárólag rántás, panír stb-hez használod.
Én gyógynövényben találtam ilyen kenyeret, ha pesti vagy, lehet hogy találsz olyan üzletet, ahol esetleg valamivel olcsóbban is hozzájutsz. (A konkurencia miatt esetleg olcsóbb mint vidéki kisvárosban)
3/3 anonim válasza:
Sajnos a férjemről most 37 évesen derült ki,hogy liszt érzékeny. Valoban ezek a dolgok nagyon drágák: Soha ne hiper - vagy multinál vegyétek. A legtöbb erre specializálodott boltban még igy is olcsobb. Nagyon nehéz volt neki át állni erre az étrendre. Most már én is nagyon sok minden megtanultam a témáról. Vannak olyan helyek ahol tartanak erről előadásokat. Ezt meg tudják mondani neked a boltban . Minden ugyan ugy csinálok,mint előtte ,csak ezekel a gluténmentes alapanyagokkal. Ja a boltokban lehet kérni ingyenes recept füzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!