Hogyan csináljátok a kelt gombóc tésztáját?
Figyelt kérdés
Nekem mindig annyira lágy a tészta,nagyon ragad,hiába rakok több lisztet hozzá,mint a receptben van:(2010. jún. 7. 11:00
1/2 anonim válasza:
2 dl tej,
2 g élesztő,
50 dkg liszt,
5 evőkanál cukor,
15 dkg vaj,
1 tojás,
fél kávéskanál só,
Én ezt a cuccot keverem ki a kenyérsütőben. vagyis ő dagasztja be. Ha kemény, akkor még egy kicsi vizet öntök hozzá.
Te mennyi liszthez mennyi folyadékot teszel?
2/2 A kérdező kommentje:
50 dkg liszt,3 dl tej,1 dl olaj,1 tojás,1 kocka élesztő,3 kanál cukor,fél cs.sütőpor,pici só Sajnos magam dagasztom :(
2010. jún. 7. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!