Pataki tálban ki hogy süt húst és zöldséget, ami sok levet ereszt?
Figyelt kérdés
Lecsós, meg gombás alapra is tettem már sertéshúst, és finomnak finom lett, de a sütés végén le kellett öntenem róla vagy fél liter vizet.
Esetleg ha nem áztatom be előtte a tálat? Mázmentesem van.
2018. febr. 6. 15:38
1/3 anonim válasza:
De, be kell elöre áztatni, de aránylag hamar le kell venni a fedelét, akkor elpárolog.
2/3 anonim válasza:
Teljesen így van, beáztatni nagyon fontos.A zöldségfélék a fedő alatt vizet engednek, amit a fedő levételével el lehet párologtatni. A sütőben ez valóban hamar el is párolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!