Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pataki tálban ki hogy süt...

Pataki tálban ki hogy süt húst és zöldséget, ami sok levet ereszt?

Figyelt kérdés

Lecsós, meg gombás alapra is tettem már sertéshúst, és finomnak finom lett, de a sütés végén le kellett öntenem róla vagy fél liter vizet.

Esetleg ha nem áztatom be előtte a tálat? Mázmentesem van.



2018. febr. 6. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
De, be kell elöre áztatni, de aránylag hamar le kell venni a fedelét, akkor elpárolog.
2018. febr. 6. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen így van, beáztatni nagyon fontos.A zöldségfélék a fedő alatt vizet engednek, amit a fedő levételével el lehet párologtatni. A sütőben ez valóban hamar el is párolog.
2018. febr. 6. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Áztatás nélkül hamar szétreped.
2020. máj. 17. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!