Nálatok mi lesz ma a vacsora? Ötletet szeretnék meríteni!
Figyelt kérdés
Köszönöm2018. febr. 1. 12:02
12/19 anonim válasza:
Ranrott maj krumplipurevel, savanyuuborkaval. Tegnap turogomboc volt, azelott garnelas-borsos rizotto.
13/19 anonim válasza:
Borsóleves
Páromnnak baconos tükörtojás
14/19 anonim válasza:
Tegnap csirkés cézársaláta volt, ma pulykafasírt-golyók lesznek almás krumplipürével. Holnap pedig quesadilla , a tölteléket még nem tudom biztosan, cheddar sajt és zöldségek tutira lesznek benne és guacamolet is csinálok, a többi majd alakul.
15/19 anonim válasza:
Melegszendvics gyümölcsteával.
Évek óta nem eszünk főtt kaját vacsorára, mert nem tudunk aludni tőle. (viszont ebédre mindig az van.)
16/19 anonim válasza:
Lecsókolbász, szalonna, rá 2 felvert tojás. Reggelire meg hagymás máj volt! Azt natúran ettem, de vacsira ettem még egy szelet fehér kenyeret is és utána ittam 2 cl meggypálinkát! Nyilván nem egyedül voltam, magamban nem iszom. Ma sonkás-sajtos melegszendvics volt reggelire gárdonyi házas teával.
24L
17/19 anonim válasza:
Ma Rakott karfiol lesz a vacsora.
19/19 anonim válasza:
Ma mini csokoládébomba a nosaltyról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!