Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti a palacsintat, csoreget,...

Ti a palacsintat, csoreget, fankot stb. foetelnek, vagy desszertnenk keszititek?

Figyelt kérdés

En desszertnek. Anyukam fott etelnek.

Tiszta hulyenek nez , mikor a sulthus melle csinalok nehany palacsintat. En nem tudok csak ezekkel jol lakni, nekem ez olyan, mint egy tabla csoki vacsora utan, csak neha csoki helyett fank van.

Tul edesek, inkabb eltelitenek ,(nem jo ertelemben) mint jol lakatnak.

2017. nov. 23. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Foetelnek vagy csak úgy, uzsonnara. Inkabb foetel.

"Rendes" ebed utan en semmilyen desszertet nem kivanok mar, ugyhogy az nalam nem opcio.

2017. nov. 23. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem az egyik kedvenc nasim. napközben szoktam majszolgatni. főételnek semmiképpen nem eszem.
2017. nov. 23. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én csak valami gazdag, húsos, vagy füstölt húsos, tartalmas leves után készítek ilyesmit. Pl. gulyásleves, babgulyás, savanyúkáposztaleves, stb.

Ezek után kifejezetten jól esik a palacsinta vagy a fánk, de nem tudom, hogy ilyenkor ez főételnek, vagy desszertnek minősül.

2017. nov. 23. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3-as valaszolohoz hasonloan, en is egytal etel utanra keszitem desszertkent. Etlapokon is a desszert kategoriaba soroljak. Mondjuk vannak sos palacsintak is es palacsintat hasznalnak levesbetetkent is, de ha edes a toltelek, akkor egyertelmuen desszert.
2017. nov. 23. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

Palacsintát ritkán eszünk édesen, inkább sós (sajtos-zöldséges vagy gombás) palacsintát szoktunk enni főételnek.

Fánkot, stb.-t sem desszertnek hanem "nassolnivalónak" délutánra, estére készítünk inkább. Egy leves + második kombó után ugyanis nem fér belénk.

2017. nov. 23. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Túl édes? :D A palacsintának még csak édesnek sem kell lennie, te döntöd el, mennyire édes, nem?

Nekem főétel, valami könnyed zöldségleves után, mert a palacsintáim elég tartalmasak s nem is érem be 3-4-gyel.

Sütéskor magában eszem, az elsőknek van esélyük arra, hogy sósak legyenek, utána mindig váltok.

2017. nov. 23. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Előételnek, ha sós, mint a Hortobágyi palacsinta, vagy a Gazdagember batyuja.

Főételnek, pl.a Sajttal, sonkával töltött, rántott palacsinta

Desszertnek, mint a Palacsintatorta.

Csak úgy uzsonnára, ha ennénk valami édességet.

2017. nov. 24. 14:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Desszert.
2017. nov. 25. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!