Megsavanyodott tejből, ha csinálok palacsintát akkor fosás lesz a vége? Pudingnál?
Eleve fel se fogod tudni forralni, mert összetúrósodik.
Szereted a joghurtot? Mert szobahőmérsékleten egy-két nap alatt ez lesz belőle. :)
Én tejpitét szoktam készíteni, ha már régi a tej, hosszabb ideig , és magasabb hőfokon sül, mint a palacsinta.
Soha sem volt bajunk tőle.
Ha megsavanyodott azért kóstolt meg. A tejek mostanában nem savanyodnak, hanem inkább keserűvé válnak.
Ha házi tej akkor használd el aludttejként.
Istenem bmeg, ne legyél már ennyire f..szari fillérb..szó. Fél üveg savanyú tejet nem vagy képes kidobni? Akkor süsd meg palacsintának aztán egészségedre.
Én sem szeretem pazarolni a kaját, de lejárt dolgot baromság megenni.
Hogy mi lenne a vége azt nem tudom, de a palacsinta pocsék lenne belőle, mert kiérződne a savanyú tej íze.
Pudingig el sem jutnál, mert összemenne a tej forraláskor.
Öntsd ki a fenébe, mert semmire sem jó.Ahhoz kevés, hogy érdemes lenne bármit "gyártani" belőle, nem érné meg a fáradságot.
Joghurt csak akkor lesz belőle, ha joghurtbactérium kultúrát kap. elég egy kiskanálnyi natúr joghurt a savanyú tejbe, és akkor valóban lehet belőle joghurt.
Ha kefírt teszel bele, ugyanúgy egy keveset, akkor gombakultúrával oltod be, és kefíred lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!