Ezekből mit foznetek? Tobb étel erdekelne, mennel tovabb tartson.2felnott!
Figyelt kérdés
Van kis burgonya,vörös es fokhagyma,egy szal répa,egy szal fehérrépa, liszt,morzsa,orsoteszta, fűszerek (minden alap). Egy konzerv borsó,egy fozotejszin. Hűtő: Pizzaszosz,mustár,majonéz,ketchup,kis vajkrem.fagyo: Egy nagy ételhordó lencsefőzelék,egy ételhordó fácán leblves,felnetelhordonyi gomalbapori,fagyasztott burgonya. Ezen kivul alapok pl élesztő kakaópor lekvár.otletek?2017. jan. 3. 15:18
1/13 A kérdező kommentje:
*tojás, pirosarany,savanyú ubi
2017. jan. 3. 15:26
2/13 anonim válasza:
Én szilvásgombócot lekvár töltelékkel. Vagy sütnék burgonya pogácsát olajban. Hozzá borsólevest.
3/13 anonim válasza:
krumplis lángos
zsemlemorzsás tészta
tejszínes szószos tészta
hercegnő burgonya
vega pizza
palacsinta
krumplinudli lekvárral
borsóleves
4/13 anonim válasza:
Paprikáskrumpli, szaggathatsz bele nokedlit is, de orsótésztával is szapora. vagy a paprikáskrumplit összetöröd és a tésztával összekeverve krumplistészta lesz.
ha jól olvastam gombapörkölted is van, az is finom nokedlivel, tésztával. A főzőtejszínnel dúsíthatod a gombát.
5/13 anonim válasza:
Tojás, tej semennyi sincs ? Ha lenne, akkor szóba jöhetne a tócsni, a palacsinta is.
6/13 anonim válasza:
Sültkrumpli tejszínes zöldborsóraguval.
7/13 anonim válasza:
Ha pizzát sütnél, arra is ráteheted feltétnek a jól besűrített gombapörköltet.
8/13 anonim válasza:
Rántott hagyma karikák, krumplis tészta, Gombapörköltes rakott tészta, lencsefőzelékből lencseleves, bögrés sütemények....
9/13 anonim válasza:
Ja, most láttam, hogy tojás van. Akkor levesek után mehet a tócsni vagy palacsinta, császármorzsa.
10/13 anonim válasza:
A lencsefőzelék tükörtojással, vagy bundáskenyérrel komplett kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!