Most gugliztam ki egy receptet, de gondom van az értelmezésével?
Figyelt kérdés
tehát a pudingos krém készítéséhez nem használunk tejet?
vajon úgy is meg lehetne csinálni h mondjuk bacardit (azt a kisalkoholtartalmú szénsavasat) használjuk hozzá, de a pudingport csak kicsivel keverjük simára, forraljuk fel, és a többit később adjuk hozzá, h az alkohol ne forrjon el?
2010. jún. 6. 13:28
1/5 anonim válasza:
Nem kell bele tej, tényleg így kell csinálni. De nem muszáj pudinggal megcsinálni, kemnyítővel szerintem jobb. Én már többször csináltam ilyet. A krémet én nem így csinálom, hanem margarin nélkül, tejszínhabbal.
2/5 anonim válasza:
Első vagyok. Még annyit tennék hoozá, hogy én nem ronatnám el a helyedben Bacardival, szerintem így jó, ahogy van.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, lehet h módosítva próbálom meg :)
2010. jún. 6. 13:40
4/5 anonim válasza:
Remélem jó lett? Ehhez hasonlót én is sütöttem. Nem hittem, hogy lesz belőle valami, de nagyon finom, zselészerű lett a teteje, de csak szénsavas itallal sikerül.
5/5 A kérdező kommentje:
lett, és azt mondták hogy finom volt :)
(pedig nem bíztam a sikerben...)
2010. jún. 7. 07:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!