Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kemény még mindig a cékla?

Miért kemény még mindig a cékla?

Figyelt kérdés

3 óra hosszája fő, és még mindig nem szalad bele a villa, vagyis még kemény.

Hidegvízben tettem fel főni, sóval , fűszerekkel.

Máskor másfél óra alatt meg szokott főni.

Sajnos nem háztáji, valamelyik boltban vette a férjem.



2018. jan. 23. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Mert még nem főtt meg.
2018. jan. 23. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
7%

Akkor ez kuka... ha három óra alatt nem főtt meg, akkor szar céklát kaptál. :(


Fás, pl.

2018. jan. 23. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem volt fás, nem volt szar, csak egyszerűen nem főtt meg a szokott időben. Délben lezártam alatta a gázt, és hagytam a fenébe. Délutánra, mire kihűlt vajpuha lett.

Már áll a levében :))

Amúgy köszi a "hasznos" válaszokat.

2018. jan. 23. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem lesz puha, akkor is meg lehet enni. Lereszelve, szójaszósszal pl. nagyon finom magában :)

Sokszor eszem nyersen céklát.

2018. jan. 23. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!