Recept alapján az lett volna a feladat, hogy szeletekre vágott céklát 225 fokon vajpuháig süssek sütőben 45 perc alatt, de 300 fokon két órája sütöm, és még mindig kemény. Miért?
Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 19:13
1/5 anonim válasza:
1. A szeletek vastagsága nem mindegy.
2. Ha 225 fok helyett 300 fokon sütöd, akkor nem puhul. hanem kiszárad.
2/5 anonim válasza:
mert az összes víz eltávozott belőle... valamivel le kellett volna fedned.
3/5 anonim válasza:
Szerintem az már cékla-chips, már nem lesz puhább. Túl nagy hőmérsékleten, túl sokáig sütötted, és kiszáradt.
Bocs, de nekem az agglegény jutott eszembe, aki megkérdezte, hogy a lágytojást meddig kell főzni, mert már fél órája főzi, de még mindig kemény.
4/5 A kérdező kommentje:
én elöször a recept szerinti hőfokon sütöttem 1 óráig, és olyan vastagságra vágtam, amit írt
2016. dec. 30. 20:21
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy tévedek, de a cékla szerintem soha az életben nem lesz vajpuha. A cékla kicsit mindig kemény, mi pedig kuktában szoktuk főzni. Ha ott nem lesz vajpuha, míg a lencse szinte szétmállik, mert úgy szeretjük, akkor mégis hol?
Sütőben szerintem is kiszárad és kemény lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!