Mi a megoldás, ha pároddal teljesen más ételeket kedveltek?
Ha neki nem felel meg, amit te fözöl, akkor ne fözz neki.
Majd megoldja, ahogy akarja, mert nem normális dolog töle.
Ahogy már írták, kicsit kevés az infó...
De ha te igyekszel (úgy tűnik, igen) és mégsem jó neki, akkor oldja meg, ahogy más dolgozó ember. Főzzön magának (én is azt tettem anno) vagy rendeljen vagy büfé vagy bolt vagy akármi. Van olyan is, aki hétvégén főz magának a hétre s kiporciózza.
Nálunk is az van, hogy hétközben én főzök, de ő boldogan megeszi s el se várja, hogy főzzek (én várom el magamtól, szegény hazaesik 3-kor, jobb, ha van egy jó ebéd). Nálunk eléggé más az étrend (én többé-kevésbé szénhidrátszegényen eszem, ő pedig szénhidrátdúsan), de van közös pont, így nem nehéz általában ugyanazt főzni mindkettőnknek (mert nem fogok kétfélét főzni, hacsak nem végtelenül egyszerű az egyik). De ez egy másik témakör, nálad az a gond, hogy nem ízlik neki az étel, ki tudja, miért.
Nem mondta, van-e bármi esély, hogy te főzz, szóval hogy mivel tudnál javítani? Mert ha nem, nyilván meg kell oldania magának valahogy.
Szombat-vasárnap főzzön magának többfélét és a fagyasztóból vihet mindennap.
Ne felejts el neki egyszemélyes, hűthető-mikrózható dobozokat venni!
Akkor így járt.
Majd megfőzi magának, vagy eszik hideget. Unokatesóm pl csak azt eszi meg, amit anyja készít, a felesége főztjére húzza a száját. ű
Én is kétfelé főzök, mert én meg nem eszek húst, a kedvesem meg igen, de nem sokkal több macera, szerencsére.
De ha mindenre finnyáskodna pillanatok alatt nem főznék rá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!