Fagyasztott koktélrákot hogy kell elkészíteni hogy nagyon finom legyen?
Nekem a tonhalas rákos tészta a kedvencem belőle:
Tetejére én parmezánt szoktam.
Vagy rukkola salátával is finom ha fokhagymásan lepirítod.
Felolvadt rákot pácold be mennyiség illetve ízlés szerint: citrom, zsíradék (pl.:olaj, olvasztott vaj) só, bors foghagyma kis cukor, zöldfűszerek, amit kedvelsz én bazsalikomot, kakkfűvet teszek a pácba. Lefedem, hagyom a hűtőben bő 30 percet addig van időm és főzők ki üvegtésztát vagy spagettit esetleg metélt tésztát.
A pácolt rákot felhevített serpenyőben olaj nélkül megsütöm hisz a pácban már ott van a zsíradék és tésztával összekeverem.
Bízz a fantáziádban és főz érzéssel a kedvenc ízvilágod szerint. :)
Jó étvágyat.
UI.
Majd írj mit főztél. :$ :)
Köretnek?
Szószok, pestok,zöldség krémek, és az örök klasszikus a rizs, cukkini spagetti.
A szószokhoz,célszerű vajban némi sóval borssal felhevített serpenyőben megsütni.
Hogy legyen egy alap ízvilága a garnélának, de a karakteres ízét a szószok pestok adják meg.
Pl: Ha anyagilag megengedheted magadnak jelenleg horribilis összegű avokadóból avókadókrém/guacamole,
Fűszeres paradicsom szósz, sajtszósz, akár padlizsán krém...
Pirítos csíkokra vágva mellé a garnéla martogatós szósz és máris van egy hidegtálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!