Van aki szokott meztelenül főzni, vagy így a konyhában lenni?
Figyelt kérdés
Párom mondta hogyha nincs itthon senki, akkor szinte mindig meztelenül van, de amúgy is csak alsónadrágban mindig. És a konyhába is úgy járkál ki, főz, süt, pakol, meg minden. De nekem ez olyan furcsa. Tegnap ő főzött kettőnknek két napra előre és mondta hogy az egészet meztelenül csinálta.
3-an lakunk egy két szobás albérletben, miénk a nagy szoba és egy régi jó barátom lakik a kisebben most lakótársként.
2018. jan. 10. 14:16
21/27 anonim válasza:
Igen szoktam a konyhában meztelenül lenni.
Meztelen alszom és a reggeli kávát is mindig meztelenül főzöm, és úgy kávézom
22/27 anonim válasza:
Naná , úgy kényelmesebb 😀 csak vigyázni kell tényleg a forró dolgokkal .... Persze nincs lakótárs , csak ketten lakunk . Mondjuk én is jártam vicces helyzetben 😂 Elozoleg tetoteri lakasban laktam es ott nem latott be senki... ide atkoltoztunk , 1.emelet.. neztem ki az ablakon, igen furcsan neztek ram, erre elugrottam onnan hogy latjak a cickoim 😂😂 parom meg csak kinevetett 😂😂 utana tettunk fel az ablakra fóliát 😂😂 24/ N
23/27 anonim válasza:
Sok házi munkát végzek meztelenül, a főzés is ide tartozik, eddig még soha nem égettem meg magam...
24/27 anonim válasza:
hiába pontozza le mindenki a válaszokat, akkor is gusztustalan ha már csak tudsz is róla hogy meztelenül főz a lakótársad ott ahol te is készíted a kajád!!!!!
25/27 anonim válasza:
Fúj már. És úgy ültök le a konyhaszékre, a kanapéra... kis nedves foltokat otthagyjátok magatok után, meg minden. De szexi.
26/27 anonim válasza:
Elő-előfordul hogyha nincs otthon senki akkor meztelenul csianlok meg egy rántottát vagy dobok össze valamit reggelire/vacsira. Mikor ebédet főzök azt nagyon ritkán szoktam csak meztelenül, ha nagyon meleg van, mondjuk nyáron.
27/27 anonim válasza:
Bocs de otthon had úgy főzzek ahogyan akarok. Nem hagyok sehol foltokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!