Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van aki szokott meztelenül...

Van aki szokott meztelenül főzni, vagy így a konyhában lenni?

Figyelt kérdés

Párom mondta hogyha nincs itthon senki, akkor szinte mindig meztelenül van, de amúgy is csak alsónadrágban mindig. És a konyhába is úgy járkál ki, főz, süt, pakol, meg minden. De nekem ez olyan furcsa. Tegnap ő főzött kettőnknek két napra előre és mondta hogy az egészet meztelenül csinálta.

3-an lakunk egy két szobás albérletben, miénk a nagy szoba és egy régi jó barátom lakik a kisebben most lakótársként.

2018. jan. 10. 14:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem elég unhigiénikus meztelenül fözni, illetve a konyhában lenni.
2018. jan. 10. 16:07
 12/27 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom, miért lenne szexuális perverzió, ha valaki natúr akar lenni, mint az összes többi állatfaj, ez elég természetes volt az evolúciónk szinte teljes ideje alatt... Én is ismerek embereket, akik nem szeretnek ruhát felvenni, ha nem muszáj s egyáltalán nem perverzek.

Nos, én megszoktam a ruhát, plusz védelmet ad (sokat sütök forró zsírban), úgyhogy én nem főzök meztelenül, az anyósom viszont kánikulában fehérneműben van a konyhában.

Az ételnek nulla problémája lesz attól, hogy meztelen a szakács, amíg nem hajol fölé s nem hullajt bele szőrt és verejtéket, szóval nem értem a problémázást ezeken... Ha valakinek jólesik a meztelenség, csinálja. Én támogatnám a publikus meztelenkedést is, fel nem fogom, miért olyan prűd vagy perverz az emberiség jelentős része, hogy a meztelen emberi test problémát okoz.

2018. jan. 10. 16:50
 13/27 anonim ***** válasza:
34%

nagyon nem higiénikus. és ha fel kell nyúlnia a fenti polcra valamiért a "harmadik lába" megtapogat mindent, ahová utána te nyúlsz, mondjuk egy késért a fiókba, hogy felvágd a húst. hát nem túl guszta...

ha a saját pasid lenne és csak ketten vagytok a lakásban még azt mondom oké, szokás kérdése.

de gondolom a lakótársad nem fertőtlenít mindent főzés után...

2018. jan. 10. 16:55
 14/27 anonim ***** válasza:
70%
miért lenne szexuális perverzió??? neki így kényelmes. miért ne lenne úgy otthon, ahogy akar? barátomnak az a furcsa, hogy amint hazaérek, átveszem az itthonimat (macinaci, nagy póló, melegítőpulcsi), de nem ebben alszom, hanem pizsamában. ő ugyanabban van otthon napközben, mint amiben alszik. kinek mi a legkényelmesebb
2018. jan. 10. 17:21
 15/27 anonim ***** válasza:
84%

Előre bocsájtom, nem vagyok szégyenlős, nem vagyok prűd, de valahogy a pucér főzést nem érzem gusztusosnak.

Vannak dolgok, amiket nem csinálok.

Ahogy a vécén ülve, (még pisiléskor sem) eszegetek, úgy a konyhában sem meztelenkedem.

Mondjuk én kakálás közben nem is telefonálok, holott senki nem látná.

Életem egy eléggé hosszú szakaszában egyedül éltem és még akkor sem, a saját otthonomban sem éreztem higiénikusnak a pucér életmódot. Csupasz alsótesttel ülni a kárpitokon, vagy a bőrön, nekem hihetetlenül gusztustalan lenne, holott tiszta, ápolt nő vagyok.

De ez persze csak rám vonatkozik, mindenki azt csinál az otthonában amit akar! ... csak lehetőleg ne mesélje el nekem, mert rossz érzéssel ülök a foteljába, vagy eszem az ételéből.

2018. jan. 10. 17:30
 16/27 anonim ***** válasza:
78%

12, 14 - hát nem tudom, szerintem anyaszült meztelenül tenni-venni a lakásban rohadtul nem kényelmes.. ami meg az evolúciót illeti, általában még a legelvadultabb bennszülöttek is hordanak valamit (legalább a nemi szervük körül)..

A kérdésre válaszolva: nem, én nem szoktam meztelenül főzni, és nem is tervezem.. :)

2018. jan. 10. 17:41
 17/27 anonim ***** válasza:
87%
14 vagyok, nekem se kényelmes, aludni se tudok meztelenül, de valakinek kényelmes. és ettől még nem perverz
2018. jan. 10. 17:51
 18/27 anonim ***** válasza:
94%
Még soha nem főztem meztelenül, és nincs is szándékomban.
2018. jan. 10. 19:44
 19/27 anonim válasza:
90%
Néha velem is előfordult, hogy úgy voltam a konyhában is, mivel nyáron szeretek meztelenül lenni idehaza. Egészen addig csináltam, amíg egyszer véletlenüla forró kávét sikerült a hasamra és a péniszemre ráönteni. Ez nem vicc, komoly. Sürgősségi ellátás lett belőle, ne kérdezzétek, milyen kellemetlen volt a dolog. Pláne a gyógyulás. Azóta a konyha közelébe sem megyek meztelenül :)
2018. jan. 11. 10:26
 20/27 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon helyes döntés. Legtöbbször szó szerint a saját bőrünkön tapasztaljuk meg a konyha veszélyeit.
2018. jan. 11. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!