A lecukrozott barack két napig a meleg konyhában hagyva nem indul bomlásnak?
anyósom így készíti a lekvárt. Lecukrozza a gyümölcsöt, és melegben állni hagyja 2-3 napig, utána felforralja és dunsztolja. Nekem ez így nem tetszik, de hát világ-életében így csinálta. Gondoltam kiírom a kérdést, hogy másnak is furcsa-e ez...
Köszi!
Ha a kész lekvár ízével nincs bajod, akkor mindegy.
Az esetleg megerjedt barack ugyanolyan jó lekvárnak (nem romlik, csak erjed - a kettö két teljesen különbözö dolog! - és a legtöbben nem szeretik az erjedésnek indult gyünölcsböl készült lekvárt. De beteg nem lesz töle senki, és ha az íze ellen nincs kifogás, akkor semmi gond.
Szerintem hagyd rá, úgy sem tudnád meggyőzni semmivel sem.
Ha eddig bevált neki, akkor ne te legyél , aki beleszól a szokásaiba.Az anyós-meny viszonyt ápolni kell, néha kompromisszumok árán is, mindkét fél részéről.
Egy lekváreltevési módszer nem ér annyit, hogy emiatt konfliktus keletkezzen, egy amúgy békés viszonyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!