Lehet gyorsfagyasztott sultkrumplit sutőben elkesziteni? Milyen lesz?
En ugy szoktam , hogy egy picit beolajozom a tepsit, mert amugy leragad.
Tobb ido, de sokkal finomabb es ropogósabb.
Én FamilyFrost-os krumplival próbálkoztam a sütőben (olajos papír, stb) de nekünk nem ízlett, jobbnak találjuk a zsiradékban sütöttet.
Viszont, mivel ízlések és pofonok, ... én azt mondanám Kérdező, hogy próbáld ki egy marék krumplival és döntsd el, hogy nektek bejön e!
A hasábburgonya nem az ideális sütőben sütve. De vannak kifejezetten olyan termékek, amelyek csomagolásán fel van tüntetve hogy sütőben is elkészíthető. Ezekhez nem kell semennyi olaj, csak egy sütőpapírt kell alájuk tenni. Nagyon régóta csak így készítünk sült krumplit - soha nem ragadt le, átsül, finom. Kb. 20 - 30 perc alatt van kész, ez változó,, nézni kell időnként.
De javaslom hogy ne hasábburgonyát vegyél, hanem steak burgonyát! Sütőben az az igazi.
A mi kedvenceink pld. ezek:
Általában nem lehet, csak azokat, amiknek a csomagolásán a hőlégkeveréses sütő jele is rajta van (a fritőz kiemelő kosár jele alatt/mellett) Ez másfajta krumpli.
Ha túl száraznak találod akkor sütőpapírra rakd, és egy spricni segítségével olajjal permikézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!