Gyorsfagyasztott pizzának elég a mikrózás?
Most olvastam a dobozán hogy 200 C-s sütőben 15 percig kellett volna sütni, én meg bedobtam 2 percre a mikróba
(Mondjuk sütőn sincs, most költöztünk be az albérletbe)
Ettől a gyorsfagyasztott izétől még az is jobb, ha rendelsz egy pizzát. Annál még megvan az esély, hogy látott természetes alapanyagot.
Amúgy süssed.
:D
Hát ha megetted, akkor neked elég. De azért sejtheted, hogy sütve némileg magasabb élvezeti értéket nyújt. :)
Amúgy f-szakis albi lehet, hogy egy csoffatt sütő sincs benne.
Mièrt kell fikázni, leírta, hogy nincs sütő, gondolom az albi ára után meg csak pizzát rendelgetni marad pènze.
Nem lesz tőle bajod, a legtöbb mirelit pizzát már úgy előkèszítik, hogy a sütőbe tul.kèpp csak olvadni, meg a sajtot ráolvasztani rakod be. 15 perc alatt a frissen, tèsztából gyúrt pizza nem sül meg, nemhogy mèg kiolvad+megsül. A mikró meg születèsi nevèn mikrohullámú SÜTŐ.
Azèrt jobb rendes sütőben, mert úgy ropogósabb lesz a tèsztája, de szüksèg törvènyt bont, ha nincs ló, jó a szamár is, mehet a mikróba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!