Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 50 db kokuszgolyohoy mennyi...

50 db kokuszgolyohoy mennyi alapanyag kell?

Figyelt kérdés
Szeretnek Karacsonyra csinalni kb 50 db kokuszgolzot.Ehhez mennyi alapanyag kell?

2017. dec. 21. 05:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Mekkorakhoz?
2017. dec. 21. 05:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat kb akkorak lennenek mint egy pin pong labda vagy picit kisebb.
2017. dec. 21. 05:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fél kiló kekszből kb 22-23 jön ki, de kicsit nagyobbak, mint a pingponglabda. És meggyet is teszek a közepébe.Teszek bele még lekvárt, kakaót, fahéjat egy keveset kb 5 deka olvasztott vajat (ettől szép tartása lesz )1 rumaromát, amitől nagyon finom lesz, 10 porcukrot, 10 deka kókuszreszeléket, meg, amibe még forgatom.nagyon jól össze kell gyúrni, ha törik még, akkor még egy kis lekvár, esetleg méz, meggylé is mehet bele.

Először vizes kézzel kiböngyörgetem golyókat, hogy szép simák legyenek,ha mind kész utána forgatom a kókuszba.

Ha a dupláját veszed, és kisebbeket csinálsz, biztos meglesz az ötven.

2017. dec. 21. 07:32
 4/5 anonim válasza:
100%

[link]

Én ezt szoktam, pinponglabdánál kisebbeket, de abból tuti lesz 50db. Meggyet nem teszek bele.

Szerintem ennek a mennyiségnek a másfélszeresét használd.

2017. dec. 21. 15:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Remelem sikerulni fog. :D
2017. dec. 21. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!