Melyik étel, alapanyag néz ki a legjobban?
Nem hangzik betegen, én sokszor nézegetek food photography képeket, mondjuk a joghurt pont nem az ízlésem, de az ilyesmik nagyon tetszenek:
A csokinak nagyon szép a színe és a fénye és sokunkban kellemes emléket ébreszt...
De nekem a friss zöldségek, gyümölcsök jönnek be a legjobban, sokfélén, színesen. Főleg a zöldségek.
A méz is gyönyörű, a dió is... A chia-magot is érdemes megnézni közelről, roppant esztétikus, mintás, ahogy a tarkabab is...
A lazac is szépséges s még annyi más... Egy szép narancsszínű tojássárgája...
S persze egy szépen megkent, megszórt, megformált, pirosra sült kenyérféle is ott van a szeren, de ez már étel.
Nem hangzik betegen, láttam már egypár animét, ami arról szól, hogy mennyire szuperek, szépek és kívánatosak az ételek. S ezek nem beteg animék, sőt, nem is furák. A szexi csótánylány, az már fura s annál is van betegebb...
Élvezni az ételt több szinten, az normális.
Natúr joghurt... hát, nem tudom. Ha már valami fehér, akkor nekem jobban tetszik a liszt. Azon látni lehet, hogy bele lehet túrni, finom puha.
Ételt illetően a bundás kenyér jól néz ki szerintem. Meg a fasírt.
A grillezett cukkini meg a padlizsán szerintem szuperül néz ki, pedig annyira az ízükért nem vagyok oda :)
Az olvadt sajt minden formájában gyönyörű :D
Illetve még szoktam olyat csinálni, hogy brokkolit és karfiolt csak simán kis olivaolajjal lecsepegtetve, feldarabolva beteszek a sütőbe, ahogy a kis rózsáikat megkapja a hő, nekem nagyon tetszik :)
Ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!