Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Mit csinálhatnék kb fél...

SOS! Mit csinálhatnék kb fél kg csirkemellből?

Figyelt kérdés
Párom kb fél óra múlva ér haza, addig ki kéne ötletelnem mit csináljak belőle. Valami borzasztó egyszerű és kevés alapanyagot igénylő dolgot ha mondanátok, azt nagyon megköszönném! :)

2012. jún. 19. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Klopffold ki, fűszerezd be, és csavarjál bele sajtot, vagy gyümölcsöt, vagy sonkát, vagy csirke májat, panírozd be, és süsd ki.
2012. jún. 19. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

cornflakes csirkemell?

Csíkokra vágod a húst befűszerezed ,a cornflakest összetöröd( én a ketchupos tubus aljával szoktam), és liszt tojás aztán cornflakes:)

3/5 anonim ***** válasza:
100%
gyros tálat házilag
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

csirkemell brassói módon. jó borsosan, fokhagymásan esetleg egy kis majorannával is fűszerezve.

gyors, finom. valami egyszerű saláta pl paradicsom vagy uborkasaláta mellé.

2012. jún. 19. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Hm, köszönöm a válaszokat, mind ínycsiklandó. Azt hiszem marad a gyros, párom is ezt az ötletet mondta de reméltem hogy kedvet kapok valami máshoz inkább. Várandós vagyok így sajnos mostanában eléggé finnyás is, kb semmi nem jó. :D Ment mindenkinek a zöld kezecske! :)
2012. jún. 19. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!