Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megromolhatott napon olvasztás...

Megromolhatott napon olvasztás közben a csirkemell?

Figyelt kérdés
szerintem másfél órát tuti kint volt, de tűzött a nap (és dél volt) Ettől még nem romolhatott meg, vagy inkább hagyjam?
2010. jún. 2. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
eleve nem napon, hanem hűtőben kell olvasztani, de nem tartom valószínűnek, hogy baja van, a szagát viszont csak te érzed ;)
2010. jún. 2. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
nem is tudom, minek raktam ki, gondolhattam volna, hogy vacsorára is csak esetleg készítem el :P
2010. jún. 2. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Én sosem merném a napra kirakni,márcsak a legyek és egyéb férgek bogarak miatt is...én úgy olvasztom a húsokat,hogy egy nagy tál forróvízbe teszem,becsomagolva,aztán ha már nem túl jeges,tahát szétszedhető,akkor már főzöm is.

Ha a hús nem bűdös,nem fura a színe és a tapintása,akkor szerintem nem romlott meg a napon.

2010. jún. 2. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
én is úgy szoktam normál esetben, mint ahogy leírtátok. De a legyektől/kosztól ilyen szinten nem kell tartanom, mert gyárilag egyesével előre csomagolt (lezárt) csirkemellről van szó
2010. jún. 2. 17:36
 5/5 A kérdező kommentje:
ja és köszi a válaszokat :)
2010. jún. 2. 17:37

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!