Csicsókából lehet valami ehető étket csinálni?
Recepteket én is néztem már, de egy percet nem akarok vele foglalkozni, ha nem fog ízleni.
Na igazából sem az állaga sem az íze nem jön be.
Túl puha és édes föld íze van.
A krumplit bármilyen formában szeretem, de az idén nem termett.
Tésztát nem lehet belőle csinálni, mint pl krumpliból a sztrapacskát...
Mivel lehet fűszerezni?
A recepteket már néztem, de a divat gourmet receptek nem érdekelnek.
Én csak fingok a csicsókától, de ha nem eszek fokhagymát is, akkor szagtalan...
Azt csak én is meg tudom erősíteni, hogy- egyéni érzékenységtől függően-pokoli hascsikarást is okozhat,na és persze a következményét...
Hagyd a fenébe, ha nem szereted, gyönyörködj továbbra a szép virágjában.Én magam is így teszek, bár időnként ritkítani kell, mert nagyon el tud szaporodni.
Hallottam/olvastam már csicsóka csipszről, de nem próbáltam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!