Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karajt sütök serpenyőben, és...

Karajt sütök serpenyőben, és égett szaga van, így még ehető azért?

Figyelt kérdés
A hús maga nem égett meg, lehet, hogy a hagyma alatta egy kicsit odakapott, nem nagyon látszik a szafttól. Megkóstoltam a levét és nem rossz ízű. Csak a szaga olyan fura, kicsit égett. Ugye nem kell kidobnom?

2017. okt. 5. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell természetesen kidobni! Jó étvágyat hozzá!
2017. okt. 5. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Dehogy , akkor sincs gond ha megég , az orvosi szén sem okoz bajt , minden szénatomból épül fel .
2017. okt. 5. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Tedd át a húst egy másik edénybe, csak annyi szaftot önts rá, amennyi kapargatás nélkül átönthető.

Ha a hús nem égett le semmi baja nincs, megeheted.

2017. okt. 5. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, semmi bajod nem lesz tőle.
2017. okt. 5. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek, nem dobom ki!

Megkóstoltam a húst, és jó az íze, csak tényleg olyan baromi büdös lett az egész konyhában, hogy azért ront az élvezeti értékén :D

2017. okt. 5. 15:26

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!