Karajt sütök serpenyőben, és égett szaga van, így még ehető azért?
Figyelt kérdés
A hús maga nem égett meg, lehet, hogy a hagyma alatta egy kicsit odakapott, nem nagyon látszik a szafttól. Megkóstoltam a levét és nem rossz ízű. Csak a szaga olyan fura, kicsit égett. Ugye nem kell kidobnom?2017. okt. 5. 14:43
1/5 anonim válasza:
Nem kell természetesen kidobni! Jó étvágyat hozzá!
2/5 anonim válasza:
Dehogy , akkor sincs gond ha megég , az orvosi szén sem okoz bajt , minden szénatomból épül fel .
3/5 anonim válasza:
Tedd át a húst egy másik edénybe, csak annyi szaftot önts rá, amennyi kapargatás nélkül átönthető.
Ha a hús nem égett le semmi baja nincs, megeheted.
4/5 anonim válasza:
Dehogy, semmi bajod nem lesz tőle.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek, nem dobom ki!
Megkóstoltam a húst, és jó az íze, csak tényleg olyan baromi büdös lett az egész konyhában, hogy azért ront az élvezeti értékén :D
2017. okt. 5. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!