Először készítettem ghít, és egy kicsit sötétebb lett, de ízre jó (nem égett) : így ehető?
Figyelt kérdés
Szerintem egy icipicit tovább forraltam. Karamelles, de jó ízű lett - az érdekel, hogy így nem átalmas-e, fogyasztható?#ghí #ghee #tisztított vaj
2013. dec. 1. 21:41
1/1 anonim válasza:
Persze, ehető. A franciák közel feketére is égetik, az már egy kicsit bajosabb, de azt is megeszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!