Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért ikrásodik a vajkrémem?

Miért ikrásodik a vajkrémem?

Figyelt kérdés
Sok olyan receptem van, aminél a kihűlt pudingot kell kanalanként hozzákeverni a kihabosított vajhoz. Viszont legutóbb is amikor ilyet csináltam, kicsapódott a vaj. Mit tegyek?
2010. jún. 2. 11:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Először keverd ki a vajat a cukorral. A pudding pedig kb.olyan hőmérsékletű legyen,mint a vaj. Minden kanál után jól el kell keverni.
2010. jún. 2. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, majd megpróbálom. Lehet, hogy az volt a baj, hogy a cukrot mindig a pudingba főztem és a vajat magában habosítottam cukor nélkül. Legközelebb úgy csinálom, ahogy mondtad!
2010. jún. 2. 13:05

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!